Bewonersidee
Kookblog Kookblog
Voor iedereen die een recept wilt plaatsen

Geen lente zonder rabarbercrumble


Laatste  Twitterweets

Lopende zaken

 • Update
  Bureau Welkom in Spangen start binnenkort haar eerste training als razende reporter. Vind je het leuk om te leren interviewen? Schrijf je snel in!

 • Redactiemedewerkers
  Gezocht: Redactiemedewerkers, handig met internet en een vlotte pen? Reageer dan nu!

 • Bloggers
  Gezocht: Bloggers, heb jij een hoop te vertellen over Spangen en wil je dat nu eindelijk publiekelijk de wereld in sturen? Reageer dan nu!

 • Vloggers
  Gezocht: Vloggers, maak jij DIY videoís, of houd je een dagboek bij via YouTube? Wil je dat met ons delen? Reageer dan nu!

 • Stagiaires
  Gezocht: Stagiaires, wil jij graag mee werken aan de nieuwe website? HBO, MBO of maatschappelijke stage. Reageer dan nu!

Spangen schoon van start

Spangen schoon van start

Spangen schoon! van start. de eerste actie heeft inmiddels plaatsgevonden.

Heerlijk Dineren in je wijk

Heerlijk Dineren in je wijk

Maak gebruik van deze unieke aanbieding en schrijf je nu in!

Informatiebijenkomst

Informatiebijenkomst

Kom jij ook naar de informatiebijenkomst gebiedscommissie Delfshaven!

Facebook Twitter
 • 18 augustus 2015

  Camping Life Spangen 2015AD: rotterdam

 • Verkeersmaniak probeert kinderen aan te rijden in Schiedam
  Een verkeersruzie is zaterdagavond in Schiedam uitgelopen op een poging een gezin omver te rijden. De man die daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden is opgepakt.

 • Vrijwilligers halen troep uit de Rotte
  Fietsen, een boeddha beeldje, een voet van een parasol, tassen... De Rotte wordt vandaag schoongemaakt en vrijwilligers treffen er van alles aan.

 • Rotterdamse zoekt haar redder in nood
  De Rotterdamse Astrid Schell is via social media op zoek naar de man die haar heeft geholpen toen zij met haar auto uit de bocht vloog. ,,Ik wil hem graag bedanken. Hij verdient echt een bloemetje."

 • 'Ik hoor elke avond haar gegil voor ik in slaap val'
  Verdriet maar ook woede en doodsangst beheersen het leven van de kinderen van Bram en Lucia Lampers uit Hellevoetsluis. Het bejaarde echtpaar stierf bij een fatale, allesverwoestende woningbrand. De familie wil gerechtigheid.

 • Dressuurploeg zegeviert in landenwedstrijd in Rotterdam
  De Nederlandse dressuurploeg heeft de landenwedstrijd gewonnen op het CHIO van Rotterdam.¬†Diederik van Silfhout kwam op k√ľr minder dan een half procentje te kort op de Zweedse winnares Tinne Vilhelmson en Amerikaanse nummer twee Steffen Peters. Zijn score van 79,425 procent bleek toch voldoende voor de eindzege.

 • Kinderen trekken su√Įcidale vrouw van spoor
  Vier kinderen hebben vanavond in Barendrecht het leven gered van een su√Įcidale jonge vrouw.

Rijnmond Nieuws

  Warning: file_get_contents(http://www.rijnmond.nl/newsrss): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/welkominspangen.nl/httpdocs/templates/home.php on line 212 Warning: DOMDocument::loadXML(): Empty string supplied as input in /var/www/vhosts/welkominspangen.nl/httpdocs/templates/home.php on line 215 Fatal error: Call to a member function getElementsByTagName() on a non-object in /var/www/vhosts/welkominspangen.nl/httpdocs/templates/home.php on line 221