Bewonersidee
Kookblog Kookblog
Voor iedereen die een recept wilt plaatsen

Geen lente zonder rabarbercrumble


Laatste  Twitterweets

Lopende zaken

 • Update
  Bureau Welkom in Spangen start binnenkort haar eerste training als razende reporter. Vind je het leuk om te leren interviewen? Schrijf je snel in!

 • Redactiemedewerkers
  Gezocht: Redactiemedewerkers, handig met internet en een vlotte pen? Reageer dan nu!

 • Bloggers
  Gezocht: Bloggers, heb jij een hoop te vertellen over Spangen en wil je dat nu eindelijk publiekelijk de wereld in sturen? Reageer dan nu!

 • Vloggers
  Gezocht: Vloggers, maak jij DIY videoís, of houd je een dagboek bij via YouTube? Wil je dat met ons delen? Reageer dan nu!

 • Stagiaires
  Gezocht: Stagiaires, wil jij graag mee werken aan de nieuwe website? HBO, MBO of maatschappelijke stage. Reageer dan nu!

Spangen schoon van start

Spangen schoon van start

Spangen schoon! van start. de eerste actie heeft inmiddels plaatsgevonden.

Heerlijk Dineren in je wijk

Heerlijk Dineren in je wijk

Maak gebruik van deze unieke aanbieding en schrijf je nu in!

Informatiebijenkomst

Informatiebijenkomst

Kom jij ook naar de informatiebijenkomst gebiedscommissie Delfshaven!

Facebook Twitter
 • 18 augustus 2015

  Camping Life Spangen 2015AD: rotterdam

 • Petitie tegen afvalproblemen al 1000 keer ondertekend
  Overvolle vuilcontainers en maden, vliegen en stank in kliko's zorgen voor flinke problemen, zo ondervindt Danielle Adriaanse uit Hoogvliet. In een petitie roept ze de gemeente Rotterdam op kliko's voortaan één keer per week te legen in plaats van eens in de twee weken.

 • Schilder dumpt nestje met duiven in de bosjes
  Vogelklas Karel Schot heeft vorige week vier jonge duiven binnengekregen van wie het nest tijdens renovatiewerkzaamheden door een schilder in Schiedam was verwijderd. ,,Kennelijk zaten ze in de weg.'' Het opvangcentrum heeft de dierenpolitie ingeschakeld.

 • Opgeruimd
  Voor tenniscoachwerkzaamheden mocht ik een week in Gstaad, Zwitserland zijn. Een mooi dorp in een prachtige omgeving. Maar om nou te zeggen dat het er helemaal los ging? Overdag werd er getennist. Maar wat later in de avond kon je er een kanon afschieten, er was niks te doen. Dat is trouwens niet helemaal waar, je kon iedere avond om 20.30 uur naar de bioscoop, waar één film draaide. Een romantische comedy met Adam Sandler. Tja..

 • 17-jarige Rotterdammer aangehouden voor heling
  Een 17-jarige Rotterdammer is afgelopen weekend aangehouden op verdenking van heling. De jongen negeerde een stopteken van de politie. Hij bleek op een gestolen bromfiets te rijden.

 • Onderzoek naar nachtmetro na de zomer
  De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) gaat na de zomer onderzoeken of het mogelijk is om de nachtmetro in het weekend ook 's nachts te laten rijden. Is dat het geval, dan zal de nachtmetro na 2018 een feit zijn.

 • Schutter Crooswijkseweg nog niet gepakt
  De schutter die twee weken geleden een 35-jarige man doodschoot in zijn woning aan de Crooswijkseweg in Rotterdam, is nog voortvluchtig.

Rijnmond Nieuws

  Warning: file_get_contents(http://www.rijnmond.nl/newsrss): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/welkominspangen.nl/httpdocs/templates/home.php on line 212 Warning: DOMDocument::loadXML(): Empty string supplied as input in /var/www/vhosts/welkominspangen.nl/httpdocs/templates/home.php on line 215 Fatal error: Call to a member function getElementsByTagName() on a non-object in /var/www/vhosts/welkominspangen.nl/httpdocs/templates/home.php on line 221